Меню
Меню

Доставка

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА НАД 100лв!

*Уважаеми клиенти с наближаване на Коледните празници, ви уведомяваме, че доставките на куриерските фирми се движат със закъснение! Не гарантираме доставка в рамките на 3-5 дни!

Продуктите, които сте закупили чрез Сайта ще бъдат доставени за Ваша сметка при поръчка до 100 лв. и безплатно при поръчка над 100 лв. чрез куриерска фирма на посочен от Вас адрес. Стойността на доставката на продукта/продуктите зависи от разположението на населеното място, в посоченият от Вас адрес и от теглото /обема на продукта (общото тегло и обем на продуктите). При потвърждаване на поръчката ще бъдете уведомени от нашите консултанти за точната сума на куриерската услуга. Информация за характеристиките на продуктите можете да откриете в описанието на всеки продукт в Сайта.

 • При свързване с Вас по телефон и за извършване на доставката ще използваме данните за контакт, предоставени от Вас при заявяване на поръчката или по телефон.
 • Ние се стремим да доставим продуктите Ви възможно най-бързо!
 • Ако продукта, който желаете го имаме в наличност, ние ще Ви го доставим до 3 работни дни за територията на София и до 5 работни дни на територията на Република България, считано от получаването на изрично потвърждение от Ваша страна по посочения по-горе начин.
  Ако продукта не е наличен, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти за точната дата на доставка.
 • Получаване на стоката:
  - Стоката се предава на клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на клиента. При предаване на стоката клиентът или третото лице подписва придружаващите я документи. В случай, че клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, bedbathtable.bg се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема и всички допълнителни разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението за повторна доставка. 
  - При получаване на пратката, клиентът следва да провери съдържанието на пакета за съответствие на изпратената стока с подадената заявка. С подписването на разписката за приемане на стоката, клиентът потвърждава, че е получил стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката към bedbathtable.bg.
 • При констатирани нарушения във външния вид на стоката, клиентът следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.
 • При констатация на дефектен продукт до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да възстановим заплатената от клиента стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която клиентът е упражнил правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката bedbathtable.bg може да предложи отремонтиране на стоката (в случаите, когато това е възможно) при съответното заплащане, за което клиентът предварително трябва да потвъди своето съгласие.
 • При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба според условията на чл. 112 (1) от ЗЗП клиентът има право да предяви рекламация, като поиска от доставчика да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай клиентът може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия.

 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки